Site icon Cruisein

נורוויג’ן קרוז ליין מציעה מתכונים ייחודיים בסימן שעתו היפה של המנגו

מנגו פבלובה. צילום NCL

ישנן אין ספור דרכים ליהנות מפרי המנגו, אתם יכולים לאכול אותם טריים במרקמם הטבעי והנימוח, להכין מהם שייק מופלא ומרענן במיוחד או אולי קינוח סורבה צבעוני, מענג ומזין, שיגרום לכל יושבי שולחן השישי בקיץ הקרוב ללקק את האצבעות.

שימוש במנגו בבישול ואפייה דורש עדינות ותשומת לב, שכן זהו פרי דומיננטי – צבעו בוהק, ניחוחו עז ומיצי טעם מתוקים רבים אגורים בבשרו הגמיש. מנגו ידוע כפרי קייצי, אקזוטי, חושני וטעים בטירוף, אבל מעבר לטעמו החלומי, למנגו גם מספר יתרונות בריאותיים שיעניקו לגופכם שפע של חומרים מזינים לחיזוקו.

בדיוק בשביל זה נורוויג’ן קרוז ליין פה להציע לכם מבחר מתכונים ממיטב התפרטים:

פבלובה – קריש מנגו, מרנג פריך, פירות טרופיים וסורבה לימון

מיני פבלובות עם שכבת מנגו מוצקה, סורבה לימון ופירות טרופיים. פבלובה היא בעצם מרנג פריך ואוורירי, שכשמוסיפים לו קרם חמצמץ ופירות טרופיים הוא הופך לקינוח המושלם.

לשם הכנת הקינוח תצטרכו:

אופן ההכנה:

  1. בצלחת הקינוח, הניחו את 3 מיני הפבלובות העגולות.
  2. במרכזה של כל פבלובה פזרו מעט קרם מנגו ותכסו אותו בקוביות בגודל 1.5 ס”מ של מנגו, פפאיה ואננס.
  3. הוסיפו כופתה של סורבה לימון על גבי המרנג.
  4. הניחו מעט פתיתי קוקוס קלויים סביב הקינוח והשלימו עם כף של פירות יער חמוצים אם ניתן או תותים.

להכנת המרנג:

  1. הקציפו את החלבון במהירות גבוהה עד שיגיע לשיאו הרך, המשיכו במהירות בינונית, ושפכו את הסוכר לאט לאט.
  2. הניחו לתערובת להתערבב כ- 3 עד 5 דקות או עד שהמרנג יתייצב.
  3. הוסיפו את מיץ הלימון והקציפו דקה נוספת עד להטמעה ולאחר מכן הוסיפו את תמצית הווניל.
  4. גרפו את המרנג בעזרת כף מרק על נייר אפייה או נייר עמיד שומן ולחצו על המרנג באמצע ליצרת קן.
  5. אפו ב120 מעלות למשך כשעה, ואז כבו את התנור ותניחו למרנג להתקרר במשך שעתיים. המרנג חייב להיות פריך בבחוץ ורך בבפנים כמו מרשמלו.

נורוויג’ן קרוז ליין (NCL) במתכון לקוקטייל מנגו ייחודי בשם “מנגו מתמוסס”, הפתרון המושלם לקיץ: מרענן, קליל, ומתאפיין בצבעים עליזים שיכניסו אתכם למצב הרוח העונתי וישים חיוך על פניכם. כל כך טעים שהם החליטו לגלות לכם את הסוד להכנת הקוקטייל המושלם.

לשם הכנת הקוקטייל תצטרכו:

  1. 37 מ”ל של רום מסוג אנג’ו (Anejo).
    2. 15 מ”ל של ליקר אמארטו.
    3. 118 מ”ל תערובת של מנגו אואזיס.
    4. 29.5 מ”ל תערובת של תות שדה אואזיס.

מערבבים את כל החומרים למעט תערובת התותים, יוצקים את תערובת התותים לכוס נפרדת ולאחר מכן יוצקים בזהירות את התערובת לתוך הכוס ליצירת אפקט זרימה צבעוני בגווני אדום וכתום.

קוקטייל מנגו מתמוסס. צילום NCL

הידעתם?

משמעות יתרונות אלו, שלא רק שתיהנו ממאכל מתוק וערב לחך, אלא שגם תספקו לגופכם שפע של חומרים מזינים לחיזוקו .מנגו הוא מתנה של הטבע המאזנת את ההורמונים בגופכם, מחזקת את מערכת החיסון, מעצימה את היכולות הקוגניטיביות שלכם, משפרת את הפוריות והכל בפרי מדהים אחד.

ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים

Exit mobile version