Site icon Cruisein

Oceania Cruises ממנה חברות חדשות למועצת הייעוץ הקולינרית

מימין: שרה מולטון וקתרין קלי, השפיות של אושיאניה קרוזס.צילום החברה

“אושיאניה קרוזס (Oceania Cruises), חברת הקרוזים המובילה בעולם בתחום הקולינריה בים”, נכתב בכל הודעה לעיתונות של חברת השייט היוקרתית וכל מילה בסלע כשקוראים את המשך הידיעה.

היכן שמעתם אי פעם שלחברת קרוזים יש מועצת ייעוץ קולינרית ? אז מתברר שלאושיאניה קרוזס יש והיא מודיעה על הצטרפותן של השפית ומחברת ספרי הבישול שרה מולטון (Sara Moulton) וקתרין קלי (Kathryn Kelly), השפית הראשית של החברה ומנהלת העשרה קולינרית.

מולטון וקלי תצטרפנה ליושבי ראש המועצה המשותפים, מאסטר שף ז’אק פפן (Jacques Pépin), איש הטלוויזיה ג’יאדה דה לורנטיס (Giada De Laurentiis) והמאסטר שפים של צרפת באושיאניה קרוזס והמנהלים הקולינריים, אלכס קווארטי (Alex Quaretti) ואריק בראלה (Eric Barale).

“אני שמח לקבל את פני שתי חברות משפחת אושיאניה קרוזס כחברות הראשונות במועצת הייעוץ הקולינרית. שתיהן נלהבות לחלוק את הכישורים והידע המדהימים שלהם עם כמה שיותר אנשים, בצורה הדינמית והמכילה ביותר. שתיהן מעוררות אנשים למצוא מיומנויות חדשות ולחקור את העולם דרך עדשת הגסטרונומיה”, אמר פרנק א. דל ריו (Frank A. Del Rio), נשיא אושיאניה קרוזס.

השף קווארטי הוסיף: “אנחנו חברת שייט שנבנתה על ידי פודיז, מנוהלת על ידי פודיז ועבור פודיז; אבל זה לא רק על הגשת מנות נפלאות במסעדות הגורמה ברחבי הצי שלנו. אנו רוצים שהאורחים שלנו ירחיבו את אופקיהם, ילמדו מיומנויות חדשות, יראו ויטעמו תרבויות שונות; אוכל היא הדרך האולטימטיבית לקרב בין אנשים, והשפיות קלי ושרה מביאות את הפילוסופיה הזו לחיים בצורה נפלאה. אני כל כך נרגש שהשפיות מעוררות ההשראה מצטרפות למועצה המייעצת לקולינריה.”

מתחם לימודי הקולינריה באוניות אושיאניה קרוזס. צילום יח”צ

השפית קלי, הקימה את המרכז הקולינרי בסיפונה של Oceania Marina ב-2011, סייעה בפיתוח למעלה מ-100 שיעורים קולינריים ייחודיים. היא מפקחת על צוות של מדריכי שף ומילאה תפקיד מפתח ביצירת סיורים קולינריים ייחודיים של החברה, המציעים סיורים בהנחיית שף בלמעלה מ-40 יעדים.

השפית מולטון, אישיות טלוויזיה ומחברת ספרי בישול, מביאה את מומחיותה הנרחבת למועצה. שתי השפיות מפורסמות בזכות התשוקה שלהם לאוכל ומחויבותן לשפר את החוויות הקולינריות שמציעה Oceania Cruises.

השפיות קלי ומולטון תשתפנה פעולה כדי להרחיב ולהעלות את תוכנית ההעשרה הקולינרית של Oceania Cruises. המאמצים שלהן תתישרנה עם עבודתם של השפים קווארטי והשף בראלה, שמפקחים על התפתחויות קולינריות בכל הספינות לקראת השקת ה-Allura ב-2025. עבודה זו תתרחב גם להשקת שתי ספינות מסדרת Quattro ב-2027 וב-2028 . בנוסף, השף Quaretti והחברים המייסדים מתכננים להזמין שפים ידועים מרחבי העולם להצטרף למועצה המייעצת לקולינריה, הוסיפה החברה.

ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-15,000 חברים

Exit mobile version