יאן שוורץ, סגן נשיא בכיר לתפעול אסטרטגי: “אנחנו מוצאים כל הזמן דרכים חדשות להפחית בזבוז מזון ועם האוכל שנותר לעזור לקהילות המתמודדות עם מחסור במזון”

קוסטה קרוזס (Costa Cruises), חברת הקרוזים האיטלקית מתאגיד קרניבל (Carnival Corporation), הודיעה על הרחבת תוכנית 4GOODFOOD שהושקה ב-2017 ומטרתה למנוע בזבוז מזון באוניות הצי ואת הנותר להעניק לקהילות המתמודדות עם מחסור במזון.
קוסטה קרוזס הודיעה על הסכם עם שני נמלים נוספים, פלמה דה מיורקה ולנסיה, שמביא את המספר הכולל ל-16 נמלים שנהנים מהתוכנית. עד היום, חברת השייט תרמה יותר מ-300,000 מנות מזון בקריביים ובים התיכון. תאגיד קרניבל מחפש להרחיב את התוכנית לנמלים נוספים בקריביים ובאמריקה הלטינית.
מוקדם יותר השנה, תאגיד קרניבל עבר את יעד הפחתת בזבוז המזון לשנת 2025, תוך מינוף כושר המצאה אנושי וטכנולוגיות חדשות כדי לצמצם 42% מאובדן המזון בהשוואה לתקופה שלפני חמש שנים (2019) ושואף לקראת יעד הפחתת מזון ב- 50% שנקבע לשנת 2030.
יאן שוורץ (Jan Swartz), סגן נשיא בכיר לתפעול אסטרטגי בתאגיד קרניבל, אמר: “אחת מהדרכים הרבות שבהן אנו יוצרים אושר בלתי נשכח עבור האורחים שלנו הוא באמצעות חוויה גסטרונומית ברמה עולמית באוניות שלנו. אנו מחויבים לעשות זאת באחריות, ואנו סומכים על המסירות והיצירתיות של 160,000 חברי הצוות המוכשרים שלנו אשר מוצאים כל הזמן דרכים חדשות להפחית בזבוז מזון ולעזור לקהילות המתמודדות עם מחסור במזון”.
ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-15,000 חברים
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.cruisein.co.il?p=111883